Pentru a prepara frisca in dozatorul de frisca, aveti nevoie de capsule potrivite. Gazul pe care il contine, protoxidul de azot, transforma smantana lichida sau crema intr-o crema tare sau intr-o crema de desert rapid si dupa putina agitare.

Daca iti place sa mananci des smantana? Atunci cel mai bine este sa va aprovizionati cu un pachet mare de capsule.

Va rugam sa retineti la achizitionarea capsulei de gaz pentru dozatorul de crema! Incarcatoarele de crema trebuie golite numai printr-o utilizare corecta si adecvata, folosind un dozator de crema. In caz contrar, ranile pot aparea cu usurinta deoarece recipientul este sub presiune.

Capsula ingheata atunci cand gazul scapa rapid si necontrolat, ceea ce poate provoca arsuri de la raceala finala daca tineti incarcatorul de crema in mana in timpul deschiderii.

Cumparati numai capsule care au garantie de umplere. Pentru aceasta garantie de umplere, incarcatoarele cu crema sunt verificate individual si cantarite electronic inainte de a fi puse in vanzare.

Asa ca poti fi sigur ca exista suficient gaz in fiecare incarcator de crema. Majoritatea capsulelor contin opt grame de protoxid de azot. Inainte de eliminare, incarcatorul de crema trebuie sa fie complet gol. 

Pentru a face acest lucru, capsulele de unica folosinta sunt pur si simplu plasate in suportul pentru capsule si insurubate pe capul dozatorului de crema si agitate puternic dupa scaparea sonora de gaz. 

Un incarcator de crema este folosit pentru a spuma maximum 0,5 litri de smantana, smantana sau produse similare. Atentie, deoarece capsula este sub presiune si trebuie pastrata intr-un loc racoros si uscat. Capsulele nu trebuie aruncate niciodata cand sunt pline.

Capsulele trebuie ferite de lumina directa a soarelui si de temperaturi peste 50 de grade C si nu trebuie tinute la indemana copiilor. Ar trebui sa fie utilizat numai in conformitate cu si exclusiv in conformitate cu instructiunile de utilizare a spalatorului de frisca. 

Daca cumparati incarcatoare pentru crema, atunci asigurati-va ca capsulele se potrivesc si cu dozatorul dvs. de crema. Cele mai bune incarcatoare de crema sunt inutile daca aceste capsule nu sunt compatibile. Incarcatoarele de frisca sunt folosite pentru spumarea rapida si usoara a frisca, frisca si deserturi din dozatorul de frisca!