Atunci cand vine vorba despre decoratiunile interioare, micile detalii sunt cel mai adesea, cele care fac diferenta. Stilul, culorile folosite sau tema sunt cele care definesc o incapere.

Lumina poate impune sau crea o atmosfera

Cel mai adesea ignorate sau trecute cu vederea, veiozele au numeroase functii si vin cu o nota decorativa pentru casa ta. Micile lor dimensiuni, dar si polivalenta lor le fac sa fie extrem de usor de transportat, dar si sa se potriveasca oricarui tip de decor.

Veiozele sunt insa si functionale si te ajuta sa adaugi nota finala decorului tau. Iar veiozele sunt si cele care pot transforma un apartament sau o casa bine luminata, dar rece in cel mai calduros si convivial mediu.

Sunt cele mai estetice obiecte din casa ta si sunt si cele mai aparte- se pot pune pe noptiere, pe etajere, dar si pe alte piese de mobilier cu finete si cu stil.

Fie ca vorbim despre un colt de lectura, o lampa birou pentru teme sau o etajera, modelele de veioze ikea sunt cele care sunt elemente esentiale pentru orice incapere. Dar, care adauga si un efect dramatic si un interes vizual interesant.

Citeste continuarea aici: Veiozele, atemporale corpuri de lumina din casa ta