Amenajarea tavanului joaca un rol important in decorarea interioara, la fel ca si proiectarea peretilor sau a pardoselilor. Plafonul este finalizarea logica a intregului apartament. Iluminarea indirecta va crea o atmosfera calda si un sentiment de spatiu in camera.

Mai mult, gama diversa de plafoniere cu led este o solutie fiabila si eficienta din punct de vedere energetic. Iluminarea indirecta va adauga confort oricarei camere si va impresiona oaspetii.

Iluminatul cu plafoniere nu numai ca ajuta la iluminarea unei incaperi, dar este si responsabil pentru mentinerea sau refractarea proportiilor sale.

Daca alegi o lumina gresita, poti distruge complet intreaga imagine. Datorita specificului acoperisului tavanului, se disting mai multe metode de iluminare.

Plafoniera led

Exista o multime de optiuni atunci cand vine vorba de plafoniera led. Poti plasa plafoniere led aproape oriunde, poti alege diferite culori, tipuri si modele si chiar poti crea o atmosfera unica cu iluminare cu LED-uri.

Lampile de tavan au un design absolut clasic si pot influenta semnificativ atmosfera camerei. Astfel de plafoniere led sunt pozitionate foarte central pe tavan, ca sursa principala de lumina, astfel incat lumina sa poata fi distribuita uniform in camera.

Mai ales ca plafoanele atrag adesea atentia, acestea ar trebui sa fie coordonate cu interiorul camerei.

Plafoniera baie

Comparativ cu lampile de perete, plafoanele ofera o raza de lumina mai mare si sunt potrivite in mod ideal pentru camere care ar trebui sa fie luminate puternic, precum baia.

Citeste continuarea aici: Plafoniere moderne pentru toata casa